Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jansson frestesle

 
Skriv ut

Janssons frestelse hör till på julbordet. När man använder iMat som "grädde" i receptet blir den lite lättare och bidrar till att man känner sig lite mer behagligt mätt. Resultatet är ändå en krämig och fin Janssons.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Skär potatisen i fina strimlor. Skiva löken fint. Fräs löken i fettet ca 1-2 min.
  3. I en smord form varvas potatis, lök och ansjovis. Avsluta med potatis. Häll på vätskan.
  4. Grädda i ugn 35-40 min på 175°C.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.