Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frestelse med sardeller

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Prova sardeller i årets Jansson. Frestelsen går också att göra i en enda stor form.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skiva löken tunt. Fräs den i 1 msk smör. Skala potatisen och skär den i strimlor. Blanda potatis, lök och sardeller.
  3. Fördela blandningen i 8 portionsformar. Blanda grädde, mjölk, peppar och salt. Häll gräddmjölken i formarna. Klicka på resten av smöret och grädda ca 40 minuter tills potatisen är mjuk.
  4. Om frestelsen görs i en stor form, öka tillagningstiden till ca 50 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.