Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Janssons Frestelse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Denna Jansson passar alla som inte tycker om fiskbitarna i rätten men som tycker om smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en eldfast form. Varva strimlad potatis och lök i formen. Blanda ansjovispastan med hälften av grädden och häll över. Nytt lager av potatis och lök. Slå över resten av grädden. Toppa med ströbröd och smör.
  2. Grädda i ca 200 - 225 gr i ca 60 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Memelie 30 december 2009

    Kanonbra recept! Hittade tyvärr ingen ansjovispasta, så det blev ansjovis-spad. Jag tog 2 kg potatis, lite extra grädde och en knapp dl spad, annars förljde jag receptet. Skitgott! Rent ut sagt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.