Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japansk biff i ugn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och god

Ingredienser

Instruktioner

Lägg den strimlade purjolöken med bambuskotten och det råa köttet i en ugnsfast form. Blanda grädden, vitlöken, soya, sambal oelek och ingefära. Slå över köttet och strö sesamfrön över. Sätt in ugnen på 200 gr ca 30 - 40 min. Servera ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tottemaja 21 februari 2009

    Mycket god och mycket enkel att göra.Hade röd lök istället för purjo då min man inte tycker om purjo:) Lök som lök!! Den här rätten ska jag göra fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.