Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japansk grönsaksomelett med risvinssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta vart riktigt gott! Perfekt lunchmat eller om man önskar något lättare till middag.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader och blanda samman alla ingredienser. Lägg en rejäl klick smör på en plåt och låt det smälta i ugnen. Klicka ut fyra klickar smet på plåten och platta till. Grädda i 5 - 10 minuter och vänd en gång. Blanda samman såsen och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.