Instruktioner
Vispa ägg och socker pösigt i en skål.
Rör sedan ned créme fraiche och rapsolja.
Rör noga ihop mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och havsalt i en annan skål.
Rör ned mjölblandningen i äggsmeten så att allt blandas.
Klicka lite drygt hälften av smeten i muffinsformar så att bottnen täcks. Ställ gärna formarna i muffinsplåt eller använd dubbla formar.
Skär jappen i 12 stycken bitar och tryck ned en bit i varje form.
Täck jappbitarna med resterande smet.
Grädda i 225 grader i ca 15-20 minuter. Känn efter på sidan av muffinsen om de är klara (i mitten ligger ju en jappbit).
Smält den vita chokladen i vattenbad och lägg den i en liten strut av smörpapper. ringa chokladen över muffinsen.
hur många ägg ska det vara? hur mycket salt? lite svårt att laga utan all information.