Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jappsås

(1 kommentar)  
Skriv ut

Som jag sagt förut: Det enkla är oftast det godaste.

Ingredienser

Instruktioner

Skär jappbitarna i mycket små bitar, ju mindre desto snabbare går det att smälta dem. Lägg bitarna i en kastrull, häll grädden över. Låt jappen smälta på låg värme under omrörning. Serveras varm till glass eller annan efterrätt.

Kommentarer (1)

  • ouchterlony 1 augusti 2009

    Kanon god sås till glass. Själv tyckte jag att den blev lite för söt. Blandade i 1 msk kakao och det tog udden av sötman en aning. rekommenderar denna varmt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.