Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jennys spenatsoppa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel, god och krämig spenatsoppa

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken, fräs den i oljan, krydda med timjan. Häll i vatten och buljong. Låt koka upp, lägg i spenaten, låt sjuda 5 min, häll i crème fraiche och grädde. Låt sjuda 10-15 min. Smaka av med salt, peppar och muskot.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • ingfah 11 april 2012

    Jättegod spenatsoppa! Jag hade i ägghalvor som jag brukar men det kändes faktiskt överflödigt eftersom soppan är så krämig.

  • irewik 27 januari 2013

    God och lättlagad! Fyllde ut med några skivor choritzi som jag la direkt i tallriken vid servering.

  • Virvlande 10 februari 2013

    Jättegod! Tog i lite grönsaksbuljong också och stekte den gula löken tillsammans med lite vitlök. Den här kommer göras om flera gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.