Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jerk-blandning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakrik kryddblanding med torkade och färska kryddor som används i karibisk matlagning. Passar bra att marinera kyckling, fläskkött, fisk och grönsaker i.

Ingredienser

Instruktioner

Dela purjon på längden skölj noga så att ingen jord finns kvar. Hacka chilin grovt. Krossa svartpepparkorn och kanelstång grovt i en mortel. Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa i korta intervaller tills du har en finhackad men inte helt slät pasta. Marinera kyckling, fläskkött eller fisk i jerkblandningen.

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    kanongott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.