Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jespers tacopizza

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Suveränt god! Bara degen är suverän att arbeta med. Jättegod tycker hela familjen, gjort denna hur många gånger som helst. Brukar använda degreceptet till andra fyllningar också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg bakplåtspapper på en plåt Smält margarinet , häll i mjölken och ljumma. Blanda mjöl , salt och bakpulver. Häll på margarinmjölken och rör om till en deg. Knåda snabbt ihop degen, kavla eller tryck ut på plåten( kan täck hela )
  2. Fräs färs och vitlök,strö över kryddorna, tillsätt tomaterna och låt fyllningen koka ihop några min. Lägg på fyllningen på bottnen.
  3. Blanda samman creme -fraiche, majonnäs, riven ost ,kryddor Bred på över färsen. Skiva löken tunt och lägg dem överst¨på pizzan Grädda i mitt av ugnen
  4. 250`

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.