Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jockes marinerade fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket god fläskfilé som jag har gjort många gånger både nu på sommaren och på vintern inne i vanlig ugn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden. Lägg filén i en tjock plastpåse, knyt väl. Låt ligga i 12 timmar i kylskåp.
  2. Torka köttet och stek det i ugn ca 20-25 minuter. Låt vila insvept i folie, innan det skärs upp i skivor.
  3. Om man nu vill grilla det istället så gör man lika som vid ugnsstekning. Man steker den nästan färdig i ugnen. Och detta kan man göra i förväg. När man sedan grillar den grillar man den runt om så den får lite färg och blir genomgrillad och varm inuti, ca 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.