Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jockes vitlöksbröd från medelhavet

(11 kommentarer)  
  • Serverar: 5-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Receptet fick jag av en kock när jag bodde i Cala Bona på Mallorca 1994. Frasigt bröd med krämig vitlöksröra och olivolja, är det godaste vitlöksbröd jag någonsin har smakat! Testa du också!!! En smak av medelhavet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurt, majonäs, salt, persilja, olivolja samt vitlök i en skål. Fyll frallorna med krämen. Ringla olivolja på brödet och strö över flingsalt.
  2. Värm i ugn 100-200 grader i ugnen tills bröden har blivit varma, ca 15-20 minuter. Njut!!!

Liknande recept

Kommentarer (11)

  • MrG 2 juni 2008

    Älskar vitlöksbröd och de här var verkligen annorlunda och supergoda! Det här receptet räddade mig i helgen då jag råkade grilla mitt kött lite för länge :) //Ingemar

  • pengsan 21 juli 2008

    Det här var verkligen smaskigt, du får 5 stjärnor och ett stort tack för receptet! "pengsan"

  • ida85 8 augusti 2008

    dem här bröden var supergoda ! tack så mkt för receptet. Kommer baka dem flera ggr ! Passar till alla tillfällen ! / Ida

  • ellanfellan 1 september 2008

    Toppen!

  • vanillalover 7 september 2008

    Det bästa vitlöksbröd jag någonsin ätit, helt fantastiskt! Tack! /Marie

  • Madden 15 september 2008

    _-Detta blir en nyhet för oss. Spännande!

  • lisbethv 1 januari 2009

    Mums tycker vi .Tack för det.

  • sickanovic 5 april 2009

    Kanongott. Kryddade blandningen med lite ORegano. Tog även lite ovanpå tillsammans med olivoljan. Supergott!

  • hillan66 9 april 2009

    Jättegott bröd! Kommer att bli en favorit! Kändes "nyttigare" dessutom och det är ju också ett pluss!

  • sollisen 17 augusti 2009

    Så enkelt och så gott. 5***** Tack!

  • flabban 29 augusti 2009

    Tyvärr så var det inget som föll mig i smaken, men dom som blev bjudna på det tyckte det var gott, så en fyra blir det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.