Receptet fick jag av en kock när jag bodde i Cala Bona på Mallorca 1994. Frasigt bröd med krämig vitlöksröra och olivolja, är det godaste vitlöksbröd jag någonsin har smakat! Testa du också!!! En smak av medelhavet!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Älskar vitlöksbröd och de här var verkligen annorlunda och supergoda! Det här receptet räddade mig i helgen då jag råkade grilla mitt kött lite för länge :) //Ingemar
Det här var verkligen smaskigt, du får 5 stjärnor och ett stort tack för receptet! "pengsan"
dem här bröden var supergoda ! tack så mkt för receptet. Kommer baka dem flera ggr ! Passar till alla tillfällen ! / Ida
Toppen!
Det bästa vitlöksbröd jag någonsin ätit, helt fantastiskt! Tack! /Marie
_-Detta blir en nyhet för oss. Spännande!
Mums tycker vi .Tack för det.
Kanongott. Kryddade blandningen med lite ORegano. Tog även lite ovanpå tillsammans med olivoljan. Supergott!
Jättegott bröd! Kommer att bli en favorit! Kändes "nyttigare" dessutom och det är ju också ett pluss!
Så enkelt och så gott. 5***** Tack!
Tyvärr så var det inget som föll mig i smaken, men dom som blev bjudna på det tyckte det var gott, så en fyra blir det.