- Serverar: 4 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Mycket trevlig matpaj att äta som kvällsvickning i goda vänners lag, eller som middag. Den är underbar, vilket som....
Dijónsenapen är en trevlig smaksättare...
Instruktioner
- Blanda vetemjöl, margarin och vatten till pajdeg. Låt vila kallt i 15 minuter. Tryck ut i en stor pajform och förgrädda i 200- 225 º i 5- 10 minuter.
- Strimla paprikorna och hacka löken. Stek dem tillsammans med köttfärsen. När köttfärsen är lagom stekt tillsätts crème fraiche, buljongtärning och vatten. Smaka av med salt, cayennepeppar och dijónsenap. Häll såsen i pajskalet och täck med riven ost.
- Grädda pajen i 200- 225 ºC i c:a 15 minuter tills osten fått fin färg.
- Servera med en fräsch grönsallad.
Publicerat den
23 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar