Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Johannas delikata muffins med färska bär

 
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ett lite nyttigare recept på goda muffins som jag kommit på själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200-225 grader. Smörj och bröa en muffinsplåt.
  2. Rör fett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget och rör om. Rör ner mjölet blandat med bakpulvret. Häll i vattnet. Smaksätt med så mycket kakao och vaniljsocker du behagar samt den hackade chokladen. (Andra smaksättningar man kan ha är: rivet skal av citron/apelsin eller frukt och bär).
  3. Fördela smeten i formarna. (Om smeten inte är smaksatt, lägg eller stick ner bär eller frukt i den). Ha finhackad choklad på toppen och sätt plåten i mitten av ugnen i 10 minuter för små, 20-25 minuter för stora.
  4. Enjoy!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.