Johannas fläskfilè

Perfekt till buffè.
Passar till gratäng och potatissallad.

Ingredienser

500 gram fläskfilè
1.tsk salt
1/2 tsk grovmalen svartpeppar
Marinad:
1 dl soja
2 msk rödvinsvinäger
1/2 tsk grovt krossade vitpepparkorn
1 tsk krossad rosè peppar
1 pressad vitlöksklyfta

Betyg (0 röster)
Antal personer
5-6
Visningar:
1209
Sparat:
25

Gör så här

Sätt på ugnen på 125 grader. Gnid in salt och peppar på fläskfilèn och sätt den sen i ugn i 1 timme.
Låt svalna.
Blanda igredienserna till marinaden och häll den i dubbla 3 liters plastpåsar, lägg i köttet och ställ in köttet i kylen i en form.
Vänd köttet 2 gånger per dag så det blir jämnt marinerat.
Skäres sen i tunna skivor.

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilè recept
av Marre73
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av UllaC
över 2 månader
av Bojka
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.