Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Johannas fläskfilè

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 2 dagar
Skriv ut

Perfekt till buffè. Passar till gratäng och potatissallad.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 125 grader. Gnid in salt och peppar på fläskfilèn och sätt den sen i ugn i 1 timme. Låt svalna. Blanda igredienserna till marinaden och häll den i dubbla 3 liters plastpåsar, lägg i köttet och ställ in köttet i kylen i en form. Vänd köttet 2 gånger per dag så det blir jämnt marinerat. Skäres sen i tunna skivor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • snuppan 5 april 2008

    Hur många dar ska den dra i marinaden?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.