Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En inte så smal men ack så god fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt torsken halvtina så att den går lätt att skära. Dela fisken i mindre bitar och lägg i en ugnssäker form.
  2. Salta och peppra, lägg på citrontimjan. Skär tomater och salladslök i skivor och lägg dessa på fisken.
  3. Vispa grädden och pressa i vitlöken. Smaka av med hummerfond. Häll gräddblandningen över fisken. Lägg till sist på den rivna osten. In i mitten av ugnen, 225 grader i ca 20 minuter.
  4. Servera med kokt potatis och varför inte en skiva knäckebröd till.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • sivan52 13 maj 2009

    Hej. Gud så gott det var!!! Det var det godaste jag ätit på länge. Tack för receptet. Du får en femma av mig. Kram från Siv

  • lillawe 14 februari 2011

    Hej! Denna torskrätt , tyckeratt den var supergod! Bjöd min man på den till middag. Den kommer säkert att stå på köksbordet igen.

  • bitten56 26 januari 2013

    Jättegott var detta. Kommer att göras många gånger om gubben får bestämma. Jag hade även hackad dill i grädden. Serverades med pressad potatis. En klar 5:a.

  • Biinii 1 februari 2013

    Helt ok fiskrätt! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.