Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordärtskockssoppa

 
Skriv ut

Serveringsförslag: Knaperstekt smulad bacon eller stekt höstkantarell/rödgul trumpetsvamp att strö över soppan + en klick yoghurt/crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär grönsaker/potatis i bitar, fräs i smör. Häll på vatten, krydda med timjan, svartpeppar och lägg i buljongtärning, sjud ca 15 minuter eller tills grönsakerna är färdigkokta. Mixa, blanda i crème fraiche och späd om så behövs med mer vatten. Ha i hackad persilja, smaka av med vinäger, eventuellt extra salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.