Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordärtskockssoppa med isterbandscrunch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, mättande och aptitligt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala skockor och potatis. Skär i 2-3 cm stora tärningar. Koka dem i vatten under lock tillsammans med buljongtärningen tills de är mjuka, ca 10 minuter.
  2. Tillsätt grädde, mjölk, salt och peppar. Mixa soppan slät med en stavmixer eller i en matberedare. Varmhåll.
  3. Dela isterbanden på längden. Ta bort skinnet och smula ner innehållet i en het panna. Fräs det knaprigt.
  4. Fördela soppan i djupa tallrikar, strö över isterbandscrunch och hackad persilja. Servera gärna med ett lingonbröd samt smör och ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.