Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordärtskockssoppa med parmesan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Zuppa di topinambur con parmigiano.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala jordärtskockorna och dela dem grovt.
  2. Fräs dem tillsammans med löken i smöret. Häll på vatten, fond, mjölk och grädde. Koka 15 minuter till skockorna är mjuka.
  3. Mixa till en skummig soppa, smaka av med salt och peppar. Servera i skålar, koppar eller muggar. Toppa med gräslök och permesan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • patriksfru 3 april 2012

    Gjort denna underbara soppa flertalet gånger. Till påskhelgen ska den serveras igen. Tack för supergott och enkelt recept. Hälsningar Carina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.