Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubb och lime pannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakar gudomligt en varm sommardag, men är alltid jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannacottan: Lägg gelatinbladet i vatten (ca 5 minuter) Koka upp grädden och strösockret. Dra undan pannan. Krama ur gelatinbladet och lägg ner det i grädden. Rör om. Låt grädden svalna (ej kallna) och blanda i kesellan. Fördela i glas och ställ i kylen några timmar. Kan med fördel göras dagen före serveringen.
  2. Såsen: Gör såsen samma dag som serveringen. Skiva jordgubbarna. Rör försiktigt samman de skivade jordgubbarna, passionsfruktsinnehållet och florsockret innan servering. Fördela såsen över pannacottan. Klart att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.