Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppeltantens Smulpaj med jordgubbar, rabarber och syltad ingefära

 
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Gott smakar sommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader, varmluft. Skala rabarbern och skär den i bitar. Halvera jordgubbarna. Hacka ingefäran och blanda den med rabarber, jordgubbar, strösocker och majsstärkelse.
  2. Lägg frukten i botten av en smord ugnsfast form, strö över smuldegen. Grädda pajen gyllene i mitten av ugnen, cirka 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.