Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbar i fläderblomsgelé

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skiva bären. Lägg dem i portionsglas. Lägg gelatinbladen i vatten 5 minuter. Värm saft och pressad citron. Krama ur gelatinbladen och smält dem i den ljumma saften. Häll den över bären. Ställ kallt att stelna, tar ett par timmar.
  2. Garnera gärna med citronmeliss. Servera med Spröda vaniljbröd. Finns bland mina recept.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.