Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbar på flarn med flädergrädde

 
Skriv ut

Riktigt somrig dessert - som du kan bjuda på året runt numera - eftersom det finns jordgubbar färska och frysta när du vill och blir sugen!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Smält smöret. Rör ner samtliga ingredienser. Klicka ut smeten på bakplåtspapper med hjälp av två teskedar. Kakorna flyter ut så gör små ”bollar” av smeten.
  3. Provbaka ca 5 minuter i mitten av ugnen.
  4. Lossa kakorna från plåten innan de svalnat helt och lägg på galler.
  5. Flädergrädde: Vispa grädden och tillsätt flädersaften.
  6. Klicka på flädergrädden på kakorna och garnera med halverade jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.