Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbar Romanov

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kom till när min son tog studenten

Ingredienser

Instruktioner

Rensa bären . Skölj och torka apelsinerna väl. Riv skalet av dom två, pressa saften av alla 4, lägg jordgubbarna i en skål. Häll över likör, apelsinsaft och rivet apelsinskal. Låt jordgubbarna stå och dra 1-2 timmar på kall plats. Vispa grädden lätt och rör ner florsocker och vaniljsocker. Servera grädden till eller häll den över jordgubbar just före servering. Servera gärna små mandelkakor eller rån till. Det går även att använda djupfrysta jordgubbar men låt dem då tina i lagen. lycka till !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.