Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och flädermousse

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Enkel sommardessert som imponerar.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och snoppa jordgubbar. Mixa dem ganska fint med stavmixer eller i matberedare. Rör ner flädersaft och matyoghurt i jordgubbsmoset. Vispa grädde så att den blir fluffig. Vänd ner jordgubbsblandningen i grädden och blanda försiktigt. Fördela moussen i åtta portionsglas och låt stå kallt i kylen minst en timme innan servering. Dekorera moussen med lite färska jordgubbar eller smultron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.