Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och limepannacotta

 
Skriv ut

Laktos och glutenfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i ca 5 min.
  2. Koka upp laktosfri grädde och socker i en kastrull. Krama ur gelatinbladet och rör ner det i grädden. Låt svalna något. Blanda ner laktosfri mjukost.
  3. Fördela i små glas och ställ i kyl att stelna i ca 3 timmar eller över natten.
  4. Skär jordgubbarna i skivor. Dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet. Blanda jordgubbarna med passionsfrukten och fördela det på pannacottan vid servering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.