Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och rabarbermums

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En perfekt dessert att förbereda. Fyll glasen och låt stå i kylen Spritsa i mousse strax före servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med chokladmoussen hacka chokladen Koka upp grädden Häll grädden över den hackade chokladen och rör så att den smälter Låt stå i kylen så att den är riktigt kall, gärna över natten
  2. Skala ev rabarbern, om den är grov och skiva tunnt Snoppa och skiva jordgubbarna Lägg i en kastrull tillsammans med råsocker och vatten Koka rababern mjuk Ta kastrullen från värmen och tillsätt jordgubbarna
  3. Låt kallna fördela i åtta glas Vispa chokladgrädden krämig och klicka eller spritsa moussen över jordgubbs- och rabarberkompotten
  4. Garnera med mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.