Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och vattenmelonsallad med fläskkarrégrillspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den söta och friska smaken på melon tillsammans med salta oliver och fetaost passar perfekt till de grillade spetten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och skär melonen i 2x2 cm stora kuber. Snoppa jordgubbarna och skär de största på mitten. Skär fetaosten i kuber. Lägg melon och jordgubbar i en skål och blanda med fetaost, oliver, mynta och olivolja. Strö över salt och peppar precis före servering, annars vattnas melonen ur.
  2. Skär fläskkarrén i kuber. skala och skär rölöken i klyftor. Ansa champinjonerna. Trä upp kött, lök och champinjoner på 8 grillspett. Grilla spetten runtom på medelvärme ca 10 minuter och krydda med grillkrydda.
  3. Servera spetten med sallad, ugnsbakad potatis och BBQ sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.