- Serverar: 24 portioner
- Tid: 5 minuter
Skriv ut
Gott, speciellt krämen. Kan byta ut smeten med muffinssmet. Godare dagen efter när kakorna är blötare!
Instruktioner
- Vispa ägg och socker vitt.
Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med vattnet.
Grädda mitt i ugnen i 250 grader.
- Stjälp upp på sockrat papper.
Ta ut 24 runda kakor med mått av ett glas. Blanda ingredienserna till krämen. Lägg kräm på 8 av kakorna.
- Blanda socker och jordgubbar i en kastrull, koka i 3 min. låt svalna. Bred sylt på 8 av kakorna. Lägg samman kakorna. Kakan med sylt i mitten och utan fyll i mitten. Kakan utan fyll överst. Bre kräm runt kakorna, rulla i krossade maränger. Skiva jordgubbar och lägg som en blomma med ett hallon i mitten.
Publicerat den
12 augusti 2012
Skriv kommentar