Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbschutney

 
Skriv ut

Svenska, smakrika jordgubbar förenas väl med starka smaker som ingefära och chili. Chutney kan du spara i kylen i flera dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär jordgubbarna i halvor. Skala och hacka löken. Fräs löken i olja i en kastrull. Rör i resten av ingredienserna.
  2. Låt chutneyn koka ihop utan lock 15-20 minuter. Häll upp chutneyn i en burk och låt den kallna. Servera till kyckling och kötträtter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.