Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbscupcake

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ännu flera av dessa läckra cupcakes!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker och honung, jag brukar mikra hård-honungen så den blir rinnig, det är lättare att vispa poröst i en stor skål, rör sedan i mjölken och crème fraichen.
  2. Häll i resterande mjölblandning som sedan försiktigt rörs ned i den fluffiga äggsmeten.
  3. Rör sist i nöt-chokladblandningen.
  4. När jag fördelat smeten i formarna tryckte jag ner 1/2-1 jordgubbe i mitten på varje form.
  5. Fördela smeten i 12 stora amerikanska muffinsformar, eller i muffinsplåt, och grädda i 225 grader 15-20 minuter.
  6. Rör ihop frostingen och dekorera med en bit jordgubbe.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.