Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbskräm med cashew och avokado

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Tillsammans med en smörgås blir detta ett perfekt mellanmål. Lägg gärna cashewnötterna i blöt ett par timmar i förväg (eller över natten) så blir de ännu krämigare och godare. Perfekt om du ska göra cashewgrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör alltsammans i matberedare och späd med juice till lagom konsistens.
  2. Servera gärna med fullkornsbröd med mos av den andra avokadohalvan.
  3. Toppa med tomat, böngroddar och flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.