Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsmarmelad med balsamvinäger

 
Skriv ut

Oväntad och spännande kombo med peppar och jordgubbar. Goda på frukostscones. Eller varför inte som grillglaze?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och rensa jordgubbarna. Skär stora bär i bitar. Koka jordgubbarna med syltsockret i 5 minuter. Tillsätt balsamvinäger och krossad svartpeppar och koka ytterligare några minuter eller till önskad konsistens.
  2. Skumma väl och häll upp i varma, väl rengjorda burkar. Förslut och förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.