En jätte god dessert som passar till alla tillfällen.
Instruktioner
- Så här gör du:
- 1.Smällt chokladen och ha 2 matskedar i varje form. Vrid på formerna så att alla sidor blir ordentligt täckta. Låt överflödig choklad rinna tillbaka i kastrullen. Ställ chokladen kallt och låt de stelna, ta formerna försiktigt av.
2.Kör jordgubbarna och florsocker till en jämn puré. Vispa grädden i en egen skål.
3.Blöt och smält gelatin efter anvisningen bak på paketet. Blanda tillsammans puré och grädden. Rör in gelatinen försiktigt. Smaka och lägg till florsocker om det behövs.
4.Fördela moussen i chokladskålarna och sett de kallt 1 timme. Dekorera med friska bär.
- Ett tips är att laga chokladskålarna kvällen före och sätt de på ett fat och låt stå över natten.
Sen lagar du puré några timmar före gästerna kommer.
Publicerat den
7 februari 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
jättegod och fräsch. 4 i betyg.