Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbspaj

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett nytänkande recept av den klassiska jordgubbspajen! Serveras med vaniljsås alt. glass.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnssäker pajform. Blanda havregryn, vetemjöl och socker. Tärna margarinet och blanda ihop med de torra ingridienserna. Arbeta ihop till en fin deg. Skölj och noppa jordgubbarna och skär de sedan i mynt. Lägg jordgubbsmyten i pajformen så att de täcker botten. Strö potatismjöl över jordgubbarna. Hyvla hälften av blockchokladen över jordgubbarna. Fördela hälften av pajdegen över jordgubbarna. Gör ett nytt lager av jordgubbsmynt. Strö potatismjöl över. Hyvla blockchoklad över jordgubbarna. Fördela resten av pajdegen över jordgubbarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.