Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbssallad med citron- och vaniljgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna goda efterrätt kan du göra i förväg, den bör dock göras samma dag du ska servera den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snoppa och skiva jordgubbarna.
  2. Riv citronskalet, pressa ur saften ur citronen.
  3. Blanda jordgubbar, citronsaft, socker och färsk mynta.
  4. Vispa grädden med vaniljsockret. Dekorera med citronskal.
  5. För att få längre bitar citronskal till garnering, använd potatisskalare och strimla sedan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.