Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Journalistens snabbkaka

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt, snabb och god är vad jag kan säga :).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Rör smör och socker mjukt i bunke. Blanda sedan mjöl, bakpulver och vaniljsocker med smör- och sockerblandnigen.
  2. Ta bort 1/4 av blandningen för garneringen. Rör ner äggen och mjölken. Smörj efter det en långpanna (24*35 cm) med smör. Bred ut smeten i långpannan.
  3. Häll över garneringen av smör- och mjölblandningen. Grädda ca 20 min. Skär kakan i ca 25 bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.