X

Jul med vitkål recept

Laddar...
Din sökning gav 30 träffar
Morot och kålrots kaka

God kålkaka som gjordes en jul till julbordet. Kalorisnål och nyttig är den ju också. full av grönsaker, äggvitorna ger protein.


Brunkål

Min mormor från Skåne och min mamma från Blekinge, hade alltid brunkål och rödkål på julbordet när vi växte upp. Nu bjuder min brorson mig på det på julafton. Brunkål är en klassisk rätt på julborde..


Mors goda julsallad

Bland alla korvar, köttbullar, potatis och dopp i grytan är det gott med en riktigt frisk och härlig sallad. Denna har min mamma gjort de senaste åren och jag bara älskar den! :) Dec 2011: Har nu h..


Rimmade revben

Så länge jag kan minnas har min mamma rimmat revben till julbordet. Jag har tagit steget vidare och rimmar nu revben ett par gånger per år. Stekfläsk i all ära, men det här är något så ofantligt got..
Rödkålssallad

En favorit i över 40år. Jättegott tillbehör på julbordet. Gott även till grillat. Går även utmärkt att använda vitkål.Mimosasallad
Mimosasallad

Ett "hemligt" recept som jag lyckats komma över, från en berömd delikatessaffär. Denna sallad är en riktig höjdare.Bigos
Bigos

Polens nationalrätt!! Finns lika många recept som på pyttipanna eller paella, men här är ett!!


Annes coleslaw
Annes coleslaw

Coleslaw passar lika bra till grillat kött som om man stekt det i stekpanna, till köttbullar, korv - ja, nästan vad som helst. Det enda som sätter stopp är fantasin, som vanligt!


Brunkål de lux
Brunkål de lux

Skånsk brunkål på Julbordet är ett måste. Jag har lagt till äpple och katrinplommon i min, annars klassiska brunkål. Den är mycket uppskattad av alla som har blivit bjudna på den