Julbröd

Gluten- och äggfri

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: bröd
Betyg (1 röst)
Antal personer
1 bröd
Julbröd

Gör så här

Smöra en avlång bakform. Smula jästen i en skål. Värm porter och olja till ca 37°. Häll degspadet över jästen och rör tills den löst sig. Tillsätt fibrex och psylliumskal och låt stå i 10 minuter. Blanda i salt, sirap, äpplemos, kesella och kryddor. Tillsätt mjölmixerna och russinen och blanda väl.

Häll smeten i formen och lägg på en bakduk. Låt jäsa i ca 40 minuter. Sätt ugnen på 200°. Grädda i nedre delen av ugnen i 30-40 minuter.

Låt brödet stå kvar i formen några minuter innan det stjälps upp på galler. Låt svalna under bakduk.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Jäst, coca-cola, Olja, Mörk sirap, Kesella, Äpplemos, fibrex, Psylliumskal, Salt, Pomeransskal, Mald kardemumma, Mald kanel, Russin, Fin glutenfri mjölmix, grov glutenfri mjölmix
Visningar:
4394
Sparat:
44

LIKNANDE RECEPT

Julbröd recept
KRYDDIGA JULBRÖ..
av epi
över 2 månader
Mörkt och safti
över 2 månader
Vörtbröd
över 2 månader
Vörtbröd NWT 2
av Voikka
över 2 månader
Underbart vörtb
av majamia
över 2 månader
Glutenfritt vör
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.