Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Juldessert

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Med färdigkokt risgrynsgröt och vaniljvisp gör du snabbt den här desserten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka mandeln och rör samman gröt, mandel och vaniljvisp. Fördela det i 2 portionsglas.
  2. Fördela tinade och avrunna bär eller färska bär över gröten.
  3. Koka upp saft och gelésocker. Låt det koka 1/2 minut och sedan svalna lite. Täck bären med saften.Ställ desserten kallt i kylskåpet till serveringen. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.