Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Underbart god i tunna skivor till julbordet,

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet. Blanda kryddor, senap och whiskey. Gnid in köttet och stoppa i en påse, marinera i minst sex timmar.
  2. Sätt ugnen på 100 grader.
  3. Bryn köttet i smör och olja, salta och peppra ytterligare. Lägg i ugnsform häll över stekflottet. Ställ i ugn i ca fyra timmar, med stektermometer, tills temperaturen kommit upp i 68 grader. Låt kallna och skär i tunna skivor.
  4. Strö ev över rostade valnötter, flingsalt och gräslök vid servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.