Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marshmallowsgodis

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Ett gott och enkelt julgodis. Men kladdigt med att klippa marshmallows i mindre bitar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull Dela marshmallow, enklast med sax, spara 6 till 7 stycken Lägg de i smöret och häll i grädde och socker. Koka på svag värme i ca 10 minuter. Lyft av kastrullen från plattan och häll i en brasspanna. låt stelna och delar sedan i lagom stora bitar.
  2. Vill man göra det fint så kan man slå in varje bit i aluminiumfolie och lägg de i cellofan.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Ketronya 26 mars 2008

    Vad ska man göra med de 6-7 stycken som man sparat?

  • terrejosefsson 23 november 2008

    Vad ska man göra med chokladen?

  • shica 30 november 2008

    undrar osså vad man ska göra med chokladen å vad ska man ha 6-7 Marshmallows till...??? skulle göra men vet jue inte vad ja ska ha chokladen till...

  • maka 18 december 2008

    Efter du lyft av kastrullen från spisen, delar du chokladen i mindre bitar och lägger i och låter smälta och rör om. Dom överblivna marsmallows tyckar jag att du ska mumsa på medans du tillagar detta godis!!! Det blir även gott om man byter ut marsmallows mot "sega sockerbitar"

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.