Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julig sallad på rödkål, grönkål och granatäpplen

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En god och fräsch sallad på julbordet...

Ingredienser

Instruktioner

Finstrimla vitkålen och doppa den hastigt i kokande vatten. Sila av och spola den i kallt vatten, låt rinna av ordentligt. Finstrimla rödkålen och grönkålen eller salladen. Blanda vinägretten i en salladsskål. Vänd ner kålen. Halvera granatäpplet, gröp ur kärnorna och blanda dem i salladen inför serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.