Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Juliga köttbullar

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd, potatismjöl och vätska. Låt det svälla i minst 10 minuter.
  2. Tillsätt färs och salt, blanda väl. Rör ner ägg, peppar, lök, och nejlika.
  3. Forma färsen till jämna bullar och lägg dem på en vattensköljd skärbräda. Skölj händerna emellanåt.
  4. Låt margarinet bli ljusbrunt i en stekpanna. Lägg i köttbullarna men inte för många samtidigt. Skaka pannan så att de blir brynta runt om. Minska värmen och efterstek utan lock i 3-5 minuter beroende på hur stora de är.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.