X

Julkorv recept

Laddar...
Din sökning gav 14 träffar
Julkorv, mammas

En självklarhet på vårt julbord är mammas julkorv. Receptet har gått i arv i hur många generationer vet jag inte, men alla kallar den för mammas julkorv. När jag var barn kändes det som nära jul när..


Köttkorv till julen

Mammas recept som jag har gjort varje jul. Passar även utmärkt när som helst på året, men för oss är det en riktig god julkorv som hela familjen inte kan vara utan. Visst är det lite jobb att göra ko..

Farmors julkorv
Farmors julkorv

Denna korv är en tradtion att stoppa varje år. Den har nog stoppats i 100 år och jag har varit lyckligt medveten om den i drygt 35 år. Första korven äter man på luciadagenJulkorv
Julkorv

Om du tycker det verkar krångligt att stoppa korv i fjälster, så kan man med gott resultat lägga den här smeten i smörgåspapper och forma till en korv och knyta ihop och sedan sjuda i vatten.Fattigkorv
Fattigkorv

Hemgjord korv som är jättegod, i min släkt har vi alltid haft den till jul men den passar bra till andra tillfällen också.


Norsk/Dansk ribbestek med knaprig svål
Norsk/Dansk ribbestek med knaprig..

Första gången jag åt detta var i ett gatukök i Danmark istället för hamburgare och var helt frälst. Då serverades det som en burgare med hamburgerbröd, inlagd gurka och rödkål. Mumsigare och nyttigar..