- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Denna rätt är så god, så man kan inte sluta äta av den..
Instruktioner
- Skala och skiva potatisen i små bitar.
Koka dem mjuka i lättsaltat vatten.
Slå bort vattnet när potatisen är färdigkokt.
Mosa potatisen mer elvisp och späd med mjölk och grädde.
Krydda efter smak.
Garnera moset med klippt persilja.
- Lägg julkorv, lagerblad och kryddpeppar i en gryta. Fyll på med vatten så det täcker korven helt.
Koka upp, och låt sedan korven sjuda sakta i cirka 10-15 minuter ,eller tills den är genomkokt.
Tag upp korven och skär den o cirka 2 cm breda bitar. Garnera korven med klippt persilja.
Lägg potatismoset på tallriken och gör en liten grop och fyll gropen med lite sirap.
Bjud korv och senap till moset samt rivna morötter..
Publicerat den
25 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar