Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julkryddsgravad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jul- och nyårslax till ditt smörgåsbord...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker och salt och gnid in båda sidor av laxen. Täck med plastfolie och låt stå svalt ca 10 timmar.
  2. Skölj laxen under rinnande kallt vatten och torka av. Gnid in kryddorna och lägg därefter i plastpåse. Låt stå svalt i ca 3 dygn.
  3. Skiva laxen tunt och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.