- Serverar: 6 portioner
- Tid: 4 timmar
Skriv ut
Nu är det dags att ta ut svängarna och spetsa favoriten pulled pork med julens kryddor. Vill du köra en riktig Christmas style? Servera i så fall med vörtbröd, krämig julost och gräddfil.
Instruktioner
- Sätt på ugnen på 125 grader.
- Blanda ihop ketchup, honung och kryddor.
- Lägg Scan Rapsgris-karrén i en ler- eller emaljgryta med lock och bred på såsen.
- Häll på julmust så det blir ett par tre cm på botten.
- Skiva lök och vitlök grovt och lägg i grytan.
- Kör in grytan i ugnen 4 timmar. Ös ett par gånger under tiden och fyll på med julmust om det torkar ut i botten.
- Ta upp köttet, dra isär med gafflar och ös över av skyn från botten på grytan.
- Smaka av med salt och peppar.
- Traditionell servering: tortillabröd, coleslaw, nachochips, avocado och grönsaker.
Julig servering: vörtbröd, krämig julost och gräddfil.
Publicerat den
16 november 2015
Liknande recept
Skriv kommentar