Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julpannacotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pannacotta med äppelgelé och syltad ingefära Servera gärna pannacottan i höga glas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka grädden och kryddorna på svag värme i 2-3 minuter. Tillsätt gelésockret och koka i ytterligare ½ minut. Sila bort kryddorna.
  2. Fördela i 4 glas. Låt stelna i kylskåp. Fördela ingefäran i glasen.
  3. Koka upp juice och gelésocker och låt svalna något innan det fördelas i glasen.
  4. Ställ i kylskåp till serveringen. Pannacottan kan även serveras utan gelé.
  5. Lycka till! Njut

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ros 25 december 2009

    Jag gjorde denna Julpannacotta på Julafton, men hoppade över den syltade ingefäran den uppskattades av hela familjen. Lycka till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.