X

Julsenap recept

Laddar...
Din sökning gav 22 träffar
Bosses goda julsenap

En riktigt god sötstark senap till jul. Enkel och snabb att göra och blir uppskattade gåvor att ha med sig när man är bortbjuden.Julsenap

Jag hittade lite senapsfrön i skafferiet och fick idén att göra en julsenap. Så här gjorde jag.


Julsenap

Blanda ihop alla ingredienser och låt dra 1 vecka så att alla smaker hinna komma fram.Lutfisk med senapssås på skånskt ..

Detta är ett recept har jag ärvt av min svärmor Ellen, som var en mycket duktig matlagerska. Allt hon lagade var toppengott, liksom min mors mat var. Jag har alltid denna lutfiskrätt som juldagsmidd..


Monikas toppengoda söt/starka julsenap
Monikas toppengoda söt/starka jul..

Världens godaste? Ja, absolut enligt mig själv! Jag har provat många sorters "himmalagad" julsenap, men denna senap tycker jag är den godaste av alla. Den är toppengod att ha till skinkan och prins..


Julsenap
Julsenap

Den här senapen skall inte bara röras ihop, utan den skall kokas också. Mycket god på skinka. Den står sig bra i kylskåp.


Anderssons julsenap
Anderssons julsenap

Hemmagjord senap till jul är ett måste... Har inte provat detta recept ännu, men det verkar mycket gott, så det blir till att göra senap till helgen...Julsenap à la Monika
Julsenap ā la Monika

Supergod till julskinkan, prinskorven och pressyltan. Även toppengod senap att krydda lutfisksåsen med. Ett måste på julbordet!